top

Om klinikken

Vi holder til i Karlslunde industrikvarter i nyrenoverede, lyse lokaler. Vi gør vores bedste for at du som patient føler dig godt tilpas i klinikken og føler at du bliver mødt i netop dine udfordringer. Alle forløb hos os er individuelt tilrettelagt. På den måde sikrer vi at få det bedst mulige forløb, så vi kan hjælpe dig godt videre.

Kvalitet i behandlingen er en mærkesag for os, derfor sørger vi hele tiden at holde os opdaterede på den nyeste viden inden for vores felt. Moderne håndtering af smerter i bevægeapparatet kræver mere end manuel behandling. Forskningen viser at det er vigtigt at undervise patienterne i de mekanismer som udløser smerterne, hvordan man selv skal håndtere dem, og dermed også forebygge at smerterne bliver tilbagevendende og invaliderende. En del af arbejdet er øvelser som kan rettes mod svage muskler, stive led eller forskellige kompenserende mekanismer som forhindre normal funktion i kroppens led. Ved første konsultation på klinikken tager vi en snak om situationen, laver en grundig undersøgelse af dig og lægger en plan for at komme bedst muligt i mål. Læs mere her 

Personale

Nicolas 

Jeg er uddannet kiropraktor på Syddansk Universitet i 2014. Udover at være uddannet kiropraktor er jeg også certificeret Z-Health træner.

Z-Health er et system, hvor man med målrettede øvelser arbejder med at optimere de forskellige funktioner i vores nervesystem. På denne måde kan man komme til bunds med de problemer, som forårsager smerter og andre gener i vores krop.
Jeg har en moderne tilgang til faget, hvilket betyder at jeg udover at gå meget højt op i at levere godt håndværk og behandling af høj kvalitet, også gør meget ud af det som kaldes patientuddannelse. 

Det betyder man som patient hos mig vil lære mere om de mekanismer der gør at der udløses smerte i kroppen og dermed opnår en forståelse for hvorfor smerterne har udviklet sig og hvordan de bedst håndteres. Jeg deltager løbende i uddannelse indenfor Z-Health, idrætsskader og behandling af spædbørn, som er en anden af mine helt store interesser.

Gennem min tid som kiropraktor har jeg behandlet rigtig mange spædbørn med alt fra kolik til skæve baghoveder og nyder meget at arbejde med de små patienter.

Jeg er opvokset i Greve og flyttede efter 5 års uddannelse i Odense tilbage til Greve med min hustru, hvor vi stadig bor med vores 3 børn


Sofie

Jeg er uddannet kiropraktor fra Syddansk universitet i 2021. Jeg tror på at kommunikation er et vigtigt redskab for at stille den rette diagnose og tilrettelægge det bedste behandlingsforløb. Derfor prioriterer jeg at bruge tid på en grundig samtale og undersøgelse forud for selve behandlingen. 

Jeg har stor interesse for behandling af både muskler og led i hele kroppen, og bruger forskellige teknikker og redskaber til at opnå den bedste effekt. Jeg har tidligere dyrket mange forskellige sportsgrene, men har især brugt mange timer på håndbold, både som spiller og træner. De sidste år har jeg primært beskæftiget mig med forskellige former for styrketræning. Jeg har derfor et bredt kendskab til hvilke skader, der kan opstå i forbindelse med sport og træning. 

Et andet af mine interesseområder er behandling af børn og spædbørn, som kan have rigtig god gavn af kiropraktisk behandling, for at få den bedste start på livet. Jeg er født og opvokset på Sydfyn, men bor nu i Nyborg.


Cecilie

Cecilie står klar til at møde dig med et smil i receptionen. Hun sørger for at alt det praktiske i forhold til at besvare telefonen, bestille nye tider, holde styr på sundhedsforskringen og meget meget mere.

Kniber det at finde en tid, så ring på tlf. 29 87 65 98

Det siger Patienterne


Kiropraktor Sydkysten

ADRESSE:
Drejergangen 1A, st.
2690 Karlslunde
Tlf.: (45) 29 87 65 98

Aut. af sundhedsstyrelsen
Medlem af Dansk Kiropraktorforening
Har overenskomst med regionen

© Copyright 2022 Kiropraktor Sydkysten