Priser og Sundhedsforsikringer

Priserne følger overenskomsten for kiropraktik - Klik her

Oversigt

Første behandling                           609,75 kr.    (40 min)          .             

Opfølgende behandling                   319,16 kr.    (15 min)  Prisen kan variere efter indholdet af konsultationen.              


Hvis du er medlem af sygeforsikringen Danmark får du tilskud til alle behandlinger. Danmark yder ca. en tredjedel i tilskud.


Afbud skal meldes inden kl. 9 samme dag. Ved udeblivelse kan tillægges gebyr på 242 kr.
Sundhedsforsikringer


Kiropraktor Sydkysten samarbejder med bl.a. PFA, Skandia, Danica, Dansk sundhedssikring og Mølholm (se herunder).


OBS MØLHOLM - Hvis du er forsikret igennem Mølholm skal du ringe direkte til Mølholm forsikring og bede om at få bevilget behandling hos Kiropraktor Sydkysten. Hvis du går via Mølholms mellemhandler Nordic netcare vil du ikke kunne vælge min klinik.

Der er mange forskellige udbydere af sundhedsforsikringer. Hvis du ønsker at benytte dig af en sundhedsforsikring, så snak med dit forsikringsselskab inden du kontakter klinikken. Derved er du sikker på om de dækker behandling hos Kiropraktor Sydkysten.

Copyright @ All Rights Reserved

Aut. af sundhedsstyrelsen       

Medlem af Dansk Kiropraktorforening

Har overenskomst med regionen

Firmaordning

Skal din virksomhed have en firmaordning?

Som virksomhed har man mulighed for at tilbyde sin ansatte behandling og forebyggende behandling hos en kiropraktor. Både akut behandling og forebyggende behandling er skattefri for medarbejderen, hvis der er en arbejdsmæssig begrundelse for, at arbejdsgiveren betaler for sundhedsudgiften. Det betyder at der skal være tale om behandling eller forebyggelse af arbejdsrelaterede skader.

Bemærk at det ikke behøver at være en anerkendt arbejdsskade, men blot skal være arbejdsrelateret. Almindelig ømhed i ryggen ved arbejde der f.eks. involverer løft, eller gener ved stillesiddende arbejde som chauffør eller på kontor kvalificerer derfor også til skattefritagelsen.

Til arbejdsgiveren:

Der er fuldt skattefradrag for udgifter til kiropraktorbehandling, og medarbejderen beskattes ikke af personalegodet. Skattefradraget gælder også for selvstændige erhvervsdrivende. Det sidestilles med øvrige driftsudgifter. Husk blot at fortælle kiropraktoren at fakturaen skal udstedes til virksomheden og ikke personen.

Hvis virksomheden har en rammeaftale med mig, kan fakturering udskydes per løbende måned. Uden en rammeaftale skal medarbejderen betale fra gang til gang og derefter selv få refunderet beløbet fra virksomheden.

Ønsker du eller dit firma at vide mere så kontakt klinikken på tlf: 29876598.