Kontakt

Kiropraktor Sydkysten ligger indenfor i Motion & Sundhedshuset, kun få minutters kørsel fra motorvejsafkørsel 29 Greve S og 30 Solrød N. Der er gratis parkeringspladser med ubegrænset parkering og mulighed for handicapparkering foran Netto.


Fra parkeringspladsen skal du enten op af trappen ved siden af Netto, tage elevatoren til 1 sal i bygningen med glasfacaden (indgangen til lægen) eller gå op af rampen ude i højre side.

Følg reposet, gå forbi pizzeriaet og ind i Motion & Sundhedshuset.


Når du ankommer bedes du tage plads i venteværelset.Tlf: 29 87 65 98Egedal 15, 2690 Karlslundenicolas@kiropraktorsydkysten.dk

Ris, ros og spørgsmål


Har du ris, ros eller spørgsmål til klinikken er du meget velkommen til at tage kontakt. Det kan gøres via telefon, på mail eller via kontaktformularingen her på siden.

Du er selvfølgelig også meget velkommen med at give tilbagemeldinger mundtligt på klinikken, eller give en anmeldelse på google og facebook.

Det er vigtigt for mig at levere behandling af god kvalitet og sætter derfor stor pris på at få at vide når noget er gået godt, eller der måtte være forslag til forbedringer.


Der følges løbende op patienternes oplevelse af kvaliteten på klinikken, hvor der indtil videre kun har været positive tilkendegivelser.


Klagemuligheder


Ønsker du at indgive en officiel klage over din behandling assisterer jeg gerne med dette.


Hvis du er utilfreds med den sundhedsfaglige behandling, du har modtaget, kan du sende en klage til Styrelsen for Patientklager. Se mere her https://stpk.dk/da/.


Er du kommet til skade under behandlingen og ønsker at søge om erstatning kan du anmelde din skade til Patienterstatningen https://pebl.dk/.Utilsigtede hændelser skal meldes til Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er i udgangspunktet den sundhedsfaglige persons ansvar. Som patient eller pårende har du imidlertid selv mulighed for at indberette utilsigtede hændelser.

En utilsigtet hændelse er en begivenhed der medfører skade, eller risiko for skade, på patienten. Du kan læse mere, og indberette her https://stps.dk/da/rapporter-en-utilsigtet-haendelse.

 
 
 
 

Copyright @ All Rights Reserved

Aut. af sundhedsstyrelsen       

Medlem af Dansk Kiropraktorforening

Har overenskomst med regionen